Bodrumda Yangın / V1r7lvkihrmx9m - Dumanlar, bodrum'un her köşesinden görüldü.

Bodrumda Yangın / V1r7lvkihrmx9m - Dumanlar, bodrum'un her köşesinden görüldü.. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve otluk alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevler, 4 saatte kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve otluk alanda yangın çıktı. Yangında, 10 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi. Bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormandan dumanlar yükseldi.

Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevler, 4 saatte kontrol altına alındı. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. 30 temmuz 2021, 08:45 tarihinde eklendi. Gümüşlük mahallesi'nde sarp bölgedeki makilik ve otluk alanda yangın çıktı. Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz.

Son Dakika Haberi Bodrum Da Korkutan Yangin Merak Merkezi
Son Dakika Haberi Bodrum Da Korkutan Yangin Merak Merkezi from merakmerkezi.net
Yangında, 10 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi. Geçen gün antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktada başlayan yangın haberinin ardından yurdun pek çok yerinden peş peşe yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş yerlerine metreler kala kontrol altına alınan yangında faciadan dönüldü. Yangında, 10 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi. İhbar üzerine bölgeye gelen muğla büyükşehir belediyesi bodrum i̇tfaiye grup amirliği ekipleri ile bodrum orman i̇şletme şefliğine bağlı arazözler, rüzgarın da etkisiyle yayılan alevlere müdahale etti. Bodrum'da yangın 5 yıldızlı bir otele sıçradı. Yangın ihbarı alan bodrum i̇tfaiye grup amirliği ekipleri yangına farklı noktalardan müdahale etti. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Bodrum'da yangın 5 yıldızlı bir otele sıçradı.

Bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı. 14 mayıs 2017, 15:19 aa Yangında 10 hektar makilik alan zarar gördü. 112 acil sağlık ekipleri de herhangi bir olumsuzluk yaşanmasına karşı bölgede hazır bekledi. İhbar üzerine bölgeye gelen muğla büyükşehir belediyesi bodrum i̇tfaiye grup amirliği ekipleri ile bodrum orman i̇şletme şefliğine bağlı arazözler, rüzgarın da etkisiyle yayılan alevlere müdahale etti. Muğla'nın bodrum ilçesinde zeytinlik ve makilik alanda yangın çıktı. Bölgedeki işyerlerine de yaklaşan alevleri söndürmek için vatandaşlar da yoğun. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Muğla'da marmaris'teki yangının ardından bodrum'da da yangın çıktı. Bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. Bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormandan dumanlar yükseldi. Haber merkezi 14 mayıs 2017, 15:17 son güncelleme:

Muğla'nın fethiye ilçesinde, mesire alanında temizlik etkinliği d&u. Kimyasal üretim fabrikası ve kereste imalathanelerinin yakınında çıkan ve iş yerlerine metreler kala kontrol altına alınan yangında faciadan dönüldü. Bodrum'da yangın 5 yıldızlı bir otele sıçramak üzere! Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Ohpxhnzww9zvum
Ohpxhnzww9zvum from foto.sondakika.com
Muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Muğla'nın bodrum ilçesinde zeytinlik ve makilik alanda yangın çıktı. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Haber merkezi 14 mayıs 2017, 15:17 son güncelleme: O otel, bugün çıkan yangın nedeniyle tahliye edildi. Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. Muğla'nın bodrum ilçesinde marinaya demirlenen bir yatta yangın çıktı. Bölgedeki işyerlerine de yaklaşan alevleri söndürmek için vatandaşlar da yoğun.

Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve otluk alanda yangın çıktı.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Yangında, 10 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi. Bodrum'da yangın 5 yıldızlı bir otele sıçramak üzere! Gümüşlük mahallesi'nde sarp bölgedeki makilik ve otluk alanda yangın çıktı. Süreyya yalçın bodrumda yangın dumanına aldırış etmeden poz verdi. Bodrum'un dereköy mahallesindeki otluk ve makilik alanda, dün saat 20.30 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı. Karadan tahliye yapılamıyor, denizden destek istendi. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve otluk alanda yangın çıktı. Yangında 10 hektar makilik alan zarar gördü. Bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde marinaya demirlenen bir yatta yangın çıktı. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor.

1 hektarlık alanın zarar gördüğü yangınla ilgili inceleme başladı. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve otluk alanda yangın çıktı. Karadan tahliye yapılamıyor, denizden destek istendi. Türkiye'nin dört bir yanından gelen yangın haberleri yürekleri dağlıyor. Rüzgar ve kuru otların tutuşması sonucu kısa sürede yayılan alevlere, muğla orman bölge müdürlüğüne bağlı 4 arazöz ve su tankeriyle müdahale ediliyor.

Bodrum Da Pelet Fabrikasinda Yangin Son Dakika Flas Haberler
Bodrum Da Pelet Fabrikasinda Yangin Son Dakika Flas Haberler from i2.cnnturk.com
Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve otluk alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde marinaya demirlenen bir yatta yangın çıktı. Haber merkezi 14 mayıs 2017, 15:17 son güncelleme: Türkiye'nin dört bir yanından gelen yangın haberleri yürekleri dağlıyor. Bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otellere yakın bir noktada çıkan yangın otelleri tehdit edecek boyuta. 14 mayıs 2017, 15:19 aa Dereköy mahallesi hayıtözü mevkisinde makilik alanda yangın çıktı.

Muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Bodrum'da yangın 5 yıldızlı bir otele sıçradı. Muğla'nın bodrum ilçesi göktepe mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı otluk ve makilik alanda yangın çıktı. Yangın ihbarı alan bodrum i̇tfaiye grup amirliği ekipleri yangına farklı noktalardan müdahale etti. Bodrum'da yangın 5 yıldızlı bir otele sıçramak üzere! Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Bodrum ilçesinde, makilik ve otluk arazide çıkan yangın erken müdahale ile söndürüldü. Bölgeden korkunç görüntüler gelirken, yangın daha önceki yangında yanan bir alana yapılan 5 yıldızlı lüks otele sıçradı. Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. Bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormandan dumanlar yükseldi. Kısa sürede büyüyen yangın denize sıfır bulunan lüks bir otele kadar ulaştı. Karadan tahliye yapılamıyor, denizden destek istendi. 14 mayıs 2017, 15:19 aa Bodrum güvercinlik'te 13 yıl önce çıkan orman yangınının ardından yeşillendirileceği söylenen araziye 5 yıldızlı otel dikildi.